Πολιτική ακύρωσης και επιστροφών

Όροι επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας.

Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής δεν πρέπει υπερβαίνει τις 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, η Alice διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος. Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. Εάν το προϊόν δεν πληροί τις άνωθεν προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια).

Η πρώτη αλλαγή εντός Ελλάδας είναι δωρεάν.

14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης

Με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στο διαδίκτυο ή με άλλα μέσα εξ αποστάσεως πωλήσεων, όπως τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία ή από κατ΄οίκον πωλητή, εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.

Επιστροφή χρημάτων

Ο έμπορος οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να σας επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας.

ΚΥΠΡΟΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε  να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής  καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (8€ ή 20€ ανάλογα την συνεργαζόμενη μεταφορική που θα επιλέξετε) επιβαρύνουν εσάς.Αυτό ισχύει και για την πρώτη αλλαγή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εμάς.

Για επιστροφή χρημάτων ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο (+30) 210 220 4129 ή να στείλετε e-mail στο info@alicefashion.gr.